Galéria

Ezen az oldalon a korábbi résztvevők alkotásait és véleményeit találod.

Gréti

(Győrújbarát)

 Ezt az üzenetet kaptam anyukától: „Szia Eszter! Nagyon szépen köszönjük azt a három napot, amit Gréti tanításával töltöttél, a képek magáért beszélnek. Mindenkinek ajánlom, nem csak rajzolni vágyóknak, hiszen a tanulás más területeit is fejleszti.” (Kadlerné Kovács Katalin)

Mihály Zoltán (Győrújbarát)

Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon, nagyon jól éreztem magam. Sok olyan fogást tanultam, amit később is fel tudok használni.

A tanfolyamon tapasztalt új élmény frissítő volt. Az emberben sok képesség és készség tartalék van, amit megfelelő technikával és irányítással elő lehet hívni és fejleszteni lehet.

Mészáros Veronika (Győr)

Alapvetően én nehezen oldódom idegenek között, de ezen a tanfolyamon nagyon jól sikerült ez, mert családias, jó hangulat volt végig mind a három napon.
Sokat tanultam, Eszter végig lelkesített minket. Érthetően magyaráz és akár többször is megmutatja, hogy mit hogyan csináljunk. Köszönöm szépen , hogy részt vehettem a tanfolyamodon egy igazi élmény volt számomra.
(és várom a többit nagyon)

Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon, nagyon jól éreztem magam. Sok olyan fogást tanultam, amit később is fel tudok használni.

Kristóf Varga

A jobb agyféltekés rajztanfolyam számomra a nyugalom szigete volt. Nyugodt családias környezetben zajlott, és olyan látásmódot adott, amivel sokkal aprólékosabban, reálisabban tudom elkészíteni a rajzaimat.

Hamarosan induló programok

Grafit alapozó

Kezdőknek

Sajátítsd el a rajzolás alapjait ezen a 3 napos tanfolyamon. Ezen a programon képekről alkotunk, hogy minél nagyobb magabiztosságot szerezzünk az eszközök használatában! Semmilyen előképezettséget nem igényel a részvétel.

Részletekért katt ide!>>

Jobb agyféltekés rajzolás

Haladóknak

Mindent élő modellről, ahogy azt Betty Edwards kitalálta az eredeti módszer alapján.

Részletekért katt ide!>>

Élményfestés

Haladóknak

Próbáld ki magad különféle eszközökkel! Pasztell, Aqurell, akril és olaj festés. Változatos programok minden hónapban!

Részletekért katt ide!>>

Cím

9081 Győrújbarát, Akác Krt.16.

 

Telefonszám

+36 20 915 7243
Sárközy-Nagy Eszter

Email

hello@eszterrajztanodaja.hu